Tarieven behandelingen

Voetenmeerzorg
Tarievenlijst Voetenmeerzorg 2019/2020  
Basis Pedicure behandeling (30 minuten) € 25,00
Extra behandeltijd per 10 minuten € 6,00
French nails € 25,00
Voetscrub of voetmasker € 7,50
Basis Pedicure behandeling + French nails € 45,00
Teennagels lakken (diverse kleuren beschikbaar) € 5,00
Voet en onderbeenmassage (20 minuten) € 15,00
Wratbehandeling € 7,50
Behandeling van schimmelnagels (extra bovenop basis behandeling) € 7,50
   
Cadeaubonnen vanaf € 5,00

Een basis pedicure behandeling bevat het schoon maken van de nagels, het knippen van de nagels, het verwijderen van eelt, kloven of likdoorn (s) en het insmeren van een voetencrème.

French nails is het aanbrengen van nagellak op gel basis die middels UV licht uitgehard wordt. De nagellak blijft 6 tot 8 weken zitten en is ook bestendig tegen bijvoorbeeld zeewater.

Een wratbehandeling gebeurd middels een chemische pakking welke 3-5 dagen moet blijven zitten en niet nat mag worden (er zijn mogelijk meerdere behandelingen nodig).

Behandeling van schimmelnagels wordt geprobeerd de schimmel zoveel mogelijk te verwijderen. Daarnaast wordt extra advies en instructie gegeven over hoe dit het beste behandeld kan worden. Eventueel kunnen extra producten afgenomen worden voor het zelf kunnen behandelen van schimmelnagels.

 

* Op alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Indien u bij verhindering tenminste 2 werkdagen van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden altijd in rekening gebracht. Behandelingen dienen contact betaald te worden. Alle bedragen zijn incl. 19% BTW.

 

Klik hier om de tarievenlijst te downloaden en uit te printen (PDF bestand).