Werkwijze zoals het hoort

Voetenmeerzorg

Wanneer u last heeft van uw voeten of uw voeten lekker wil laten verwennen bent u natuurlijk van harte welkom bij Voetenmeerzorg. Wanneer u bij mij een afspraak maakt, dat kan telefonisch, per mail of via het contact formulier, dan zullen wij voorafgaand aan de eerste behandeling een korte vragenlijst doorlopen en zal ik een opname doen van uw voeten. Na het doorlopen van de vragenlijst heb ik een goed beeld van uw huidige situatie waarna ik in overleg met u de beste behandelmethode kan starten. Op deze manier kan ik u vooraf goed informeren en kunt u al uw vragen stellen.

Tijdens de behandelingen kan ik u uitgebreid adviseren over welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe u het snelste van uw aandoening af komt.

Indien er meer dan 1 behandelingen nodig zijn, krijgt u aan het einde van de behandeling een afspraken kaart mee waar we meteen de volgende afspraak op in kunnen plannen. Bij de volgende behandeling zullen we ook de status van uw voeten blijven volgen zodat de vorderingen goed zichtbaar zijn, en indien nodig de behandelmethode bij kunnen sturen.

Indien u onverhoopt toch niet kan komen op de gemaakte afspraak dan kunt u tot 2 werkdagen voor de geplande behandeling de afspraak kosteloos verzetten. Valt de annulering binnen de 2 werkdagen dan zullen de volledige behandelingskosten in rekening gebracht worden omdat de gereserveerde tijd dan niet meer voor iemand anders ingepland kan worden. (werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00, niet zijnde feestdagen)